Healing i København

Hvad er healing?

Healing tager sig af hele dig og skaber balance mellem din krop, dine følelser og dine tanker. Healing aktiverer din process og understøtter det som skal ske i dit liv. Ved hjælp af dyb healing og fysisk håndspålægelse overføres ny energi. Jeg går dybt for at støtte dig.

Under en session finder du ud af hvilket område af dit liv der netop har brug for healing og hvad du skal gøre i dit liv for at aktivere din nye vej.

Jeg har god erfaring med bl.a.

  • Stress og udbrændthed
  • Angst
  • Depression
  • Sorg
  • Traumer
  • Fysisk og psykisk ubehag

Dermed ikke sagt at man nødvendigvis behøves at opleve fysiske eller psykiske ubalancer for at modtage healing. Måske er der bare et kald eller nysgerrighed. Uanset tilstand vil healing søge balance.

Ubalancer kan vise sig som bestemte symptomer afhængig af de specifikke ubalancer. Lige meget om symptomerne er fysiske, som f.eks. hjernerystelse eller en forstuvet ankel, eller psykiske i form af stress eller angst, bevæger healing sig bag om symptomet og direkte til årsagen.

Clairvoyant healing

I en healing indgår clairvoyance som en naturlig del af healingen, hvilket giver klienten mulighed for at forstå ubalancen som der arbejdes med i healingen. Igennem clairvoyance tunes der ind på klientens ubalancer, som kan være både fysiske og psykiske. Alt hvad der opleves og mærkes fysisk, følelsesmæssigt og oplevelsesmæssigt videregives verbalt til klienten. Clairvoyance bruges samtidigt løbende under healingen til at opsamle vigtige budskaber og information som er vigtigt for klientens healing.

Online sessions

Udover 1:1 session i København tilbyder jeg også online sessions, som foregår fuldstændigt på samme måde som en fysisk 1:1 session. Clairvoyance er ligeledes en del af en online sessions. Den eneste forskel er at vi ikke fysisk befinder os i samme rum, men forbinder os i stedet via FaceTime, Zoom eller telefon.

Energimæssigt er online sessions og en 1:1 session identisk og jeg mærker derfor dig og energien nøjagtig som hvis du sad overfor mig i samme fysiske rum. Nogen foretrækker 1:1 session, mens andre foretrækker online sessions fordi det eksempelvis føles rarest at være derhjemme, fordi det er lettere at planlægge ind i hverdagen eller fordi distancen til København er for lang.

Dvs. distancen gør ingen forskel, idet vi rent energimæssigt ikke er adskilt. Dvs. jeg har lavet online sessions på folk på den anden side af jorden, imens jeg selv befandt i København og mærkede vedkommende komplet uhindret.

Online sessions er for mig en smuk påmindelse om at vi alle er uadskilleligt forbundet, hvilket i særdeleshed mærkes og understreges under en online sessions.