Clairvoyance i København

Hvad er clairvoyance?

Hvor er jeg? Hvad laver jeg her? Og hvor skal jeg hen?

En clairvoyance kan skabe præcis den klarhed du står og mangler i livet. Jeg tilbyder både clairvoyance i København og fjernclairvoyance.

Ved en clairvoyance tuner jeg ind på dig via den åndelige verden. Dvs. jeg mærker dine følelser, fysisk og psykisk, jeg opfanger tankemønstre og sanser vigtige livsoplevelser.

Herfra overleverer jeg de budskaber, som er vigtige at videregive til dig lige præcis nu i dit liv. Det kan handle om alt fra følelser og livsmål til relationer og livskriser.

Målet med clairvoyancen er at skabe klarhed og retning i dit liv.

I en clairvoyance er der derudover altid mulighed for at stille spørgsmål til specifikke områder af livet, eller få uddybet områder af selve clairvoyancen. Der kan som udgangspunkt spørges om alt fra helbred og psykiske tilstande til job, familie og kærlighedsliv.

Under en clairvoyance bruger jeg primært min psykiske evne klarfølelse, dvs. jeg mærker dig inde i mig. Samtidigt bruger jeg min klarhørelse og mit klarsyn til at modtage beskeder.

I udgangspunktet kommunikere jeg ikke med afdøde for at overlevere budskaber. Det er kun hvis afdøde selv ønsker kommunikation at jeg åbner op for afdødekontakt under en clairvoyance, såfremt det er relevant og selvfølgeligt giver mening for klienten.

Clairvoyance er et stærkt værktøj til at lette på røgsløret, for at skabe klarhed og retning.

Fjernclairvoyance

En fjernclairvoyance er 100% identisk med en fysisk clairvoyance. Den eneste forskel er at vi ikke fysisk befinder os i samme rum, men forbinder os istedet via FaceTime, Zoom eller telefon.

Om du vælger et fysik møde eller en fjernclairvoyance vil kvaliteten af selv clairvoyancen være identisk og jeg mærker derfor dig, dine følelser og din energien nøjagtig som hvis du sad overfor mig i samme fysiske rum. Nogen foretrækker 1:1 clairvoyance, mens andre foretrækker fjernclairvoyance, fordi det eksempelvis føles rarest i hjemlige omgivelser, fordi det er lettere at planlægge i en travl hverdag eller fordi distancen til København simpelthen er ude for rækkevidde.

Netop distancen gør herunder ingen forskel, idet vi energimæssigt ikke er adskilt. Jeg har lavet fjernclairvoyance på folk på den anden side af jorden, imens jeg selv befandt mig i København og modtog clairvoyante beskeder klarere end nogensinde.

Fjernclairvoyance er for mig også den smukkeste reminder om at vi alle er uadskilleligt forbundet af evig energi, hvilket i særdeleshed mærkes og understreges ved dette meget specielle og sjælelige møde.

This site is registered on wpml.org as a development site.